NEM - Forever ESM Complex

NEM - Forever ESM Complex

NEM ili Forever ESM Complex je revolucijonaran pomak u programu pomoći zglobovima

NEM zaštićeni naziv za unutrašnju opnu jajeta u prahi i ekstraktom kurkume. NEM ® je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova. Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo dejstvo u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretnosti zglobova. Čuva zdrave hrskavicu, smanjuje bolova u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja – u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima. Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume, i to u verziji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc®.

Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio.  Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima – ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže deluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za 7 do 10 dana. Potvrđeno je da je čak 5 puta efikasnija od samih glukozamina i hondroitina!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM ®, je prirodan izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj naučno dokazan, odličan sastojak pospešuje anmplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja. Ko bi samo pomislio da takav sastojak može da bude tako moćan?
Svemu tome smo dodali još jedan petentiran sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja poseduje novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije.
Poznato je da priroda uvek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim dejstvima, i veoma smo zahvalni nauci da je izolovala i usavršila ove sastojke, dajući nam fantastičan proizvod.


Certificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top