Forever Living Kvalitet

Forever Living Kvalitet

Cilj Forever Living Productsa je da svima obezbedi zdraviji život!


Forever Living Quality

Forever Living je kompanija koja je prisutna u preko 150 zemalja. Proizvodimo i prodajemo na desetine ekskluzivnih, blagotvornih proizvoda na bazi jedne od najčistih prirodnih darova - aloe vere.

Ključ uspeha Forever-a je predanost kvalitetu i čistoći. Kako bi osigurali najviši kvalitet, Forever uzgaja aloe veru na svojim privatnim plantažama, izbegavajući upotrebu herbicida ili pesticida.

Sa preko 50 miliona Aloe Vera biljaka, Forever plantaže aloe vere zaslužne su na čišćenju planete zemlje od dva miliona tona CO2 svake godine.

Proizvodi Forever aloe vera bili su prvi koji su dobili priznanje Međunarodnog naučnog saveta Aloe.

Aloe Vera America, Inc je ključni proizvodni proces za čitavu našu operaciju širom sveta. Odavde kontrolišemo plantaže u Teksasu i Dominikanskoj Republici, naš pogon za preradu u Misiji, Teksas, preko 8 miliona galona Aloe Vera gela svake godine i proizvodnju naših mnogih uspešnih linija Aloe Vera proizvoda.

U ovaj neverovatan objekat uloženi su milioni dolara u najmoderniju tehnologiju, laboratorije za proizvode, e-trgovinu i istraživačke i razvojne objekte kako bi osigurali da Forever Living Products stalno isporučuje proizvode najvišeg kvaliteta u svetu.

Certificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top