Forever Living Rukovodstvo

Forever Living Rukovodstvo

Upoznajte se sa izvršnim rukovodstvom Forever Living Products.


Timski rad je definisan kao zajednički rad na postizanju zajedničke vizije. Za Forever tim, ova vizija je bila da pomogne svima da ostvare svoje ciljeve, snove i aspiracije. Izgrađen na osnovu skoro 40 godina uspjeha, tim je na svom mjestu, željan da nastavi svoju viziju desetljećima koja dolaze.

Rex Maughan

Rex Maughan

Rex je izgradio Forever u međunarodnoj kompaniji koja sada posluje u 158 zemalja. Obezbeđujući mogućnosti za više od 10.000 zaposlenih i 15 miliona Forever Business Owners širom svijeta, Forever se dosljedno rangira kao najveća privatna kompanija u Arizoni.

Osnivač i izvršni direktor
Gregg Maughan

Gregg Maughan

Gregg je bio uključen u Forever od svojih ranih tinejdžerskih godina i ima iskustvo iz prve ruke u svakom odeljenju. Razvio je jedinstvenu i trajnu strast za stvaranjem veličine u kompaniji.

Predsednik
Rjay Lloyd

Rjay Lloyd

Rjay je advokat i CPA sa LL.M. Od početka FLP-a, on je bio izvor pouzdanih poslovnih saveta. Zaslužio je priznanje da je zamenik predsjednika, izvršni zamenik predsjednika, glavni finansijski direktor i sekretar kompanije Forever Family.

Izvršni zamenik predsednika
Navaz Ghaswala

Navaz Ghaswala

Već od prvog dana angažovan sa Forever-om, Navaz je bio instrument u vođenju kompanije na način koji je u skladu sa njenim osnovnim vrednostima vrednog rada, integriteta i ličnog dodira.

Izvršni potpredsednik i sekretar
Garin Breinholt

Garin Breinholt

Rođen i odrastao u Arizoni, Garin je diplomirao međunarodni biznis i pridružio se porodici Forever 1993. godine. Garin tečno govori španski i portugalski jezik i inspirisan je sastancima, radom i podrškom vlasnicima Forever biznisa širom sveta.

Izvršni potpredsjednik, Amerika
Aidan O'Hare

Aidan O'Hare

Rođen i odrastao u Engleskoj, Aidan je započeo svoju karijeru sa Forever UK 1996. pre nego što se preselio u Arizonu da se pridruži timu kućne kancelarije. Aidan je poznat po svom energičnom prisustvu širom sveta i ima strast prema našoj kompaniji i želju da pomogne drugima da uspiju

Izvršni potpredsjednik, Azija i Europa
Certificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top