F15 Beginner 1 & 2 Vanilla

F15 Beginner 1 & 2 Vanilla

F15 Beginner 1 & 2 Vanilla

F.I.T. 15. Je naslednik C9 paketa on će Vam pomoći da promenite navike u ishrani. Ovaj petnestodnevni paket kompletno upravlja režimom ishrane i vežbi koji treba da usvojite. Koncipiran je tako da sa lakoćom usvoite navike koje vam ostaju trajno.

Sastav: 2 kom. Forever Aloe Vera Gel (715) 1 kom. Forever Lite Ultra Vanilla-15 porcija (470) 1 kom. F15 Inner pack (525) sadrži: - Forever Fiber - 15 kesica - Forever Garcinia Plus - 90 gel kapsula u blister pakovanju - Forever Therm - 30 tableta u blister pakovanju + Priručnik F15 početni nivo

Uputstvo za upotrebu: Priručnik F15 početni nivo

Bodovi: 0.624
Šifra: 528
Pakovanje: 5 Vitalnih proizvoda

Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod sa popustom, pozovite nas ili ispunite formu za besplatno učlanjenje.


Besplatno učlanjenje Izaberi sponzora i kupi na FLP Šop-u

F15 nudi personalizovani pristup boljem izgledu i osećaju. Izaberite nivo fizičke aktivnosti koji vam pomaže da dostignete vaše ciljeve i koji vas stavlja u poziciju za trajnu promenu.
Odlučili ste da upražnjavate vežbanje i zdravu ishranu? Možete početi sa F15 početnim programom nivoa 1 i 2. Naučite osnove vežbanja sa prilagođenim vežbama sa opterećenjem, osnovnim pokretima i kardio vežbanjem.
Izgradite osnove uz jednostavan *priručnik za suplementaciju i ishranu, recepte za zdravu ishranu, proizvode za regulaciju težine i važne savete za zdrav život, poput saveta o korisnosti proteina i kako napraviti bolji doručak.Certificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top