Forever Aloe Lips

Forever Aloe Lips

Forever Aloe Lips

Jedan od najboljih balzama za usne sačinjen je od Aloe Vera, Jojobe i pčelinjeg voska. Ovaj lipstik savršeno neguje usne i štiti ih od štetnih spoljnih uticaja. Lipstik se može koristiti i kod raznih malih oštećenja kože radi brže epitelizacije.

Sastav: Aloe Vera, Jojoba, Pčelinji vosak.

Uputstvo za upotrebu: Koristi se po potrebi više puta dnevno, Aloe Lips mogu upotrebljavati i najmlađi bez ograničenja

Bodovi: 0,016
Šifra: 22
Pakovanje: 4,25

Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod sa popustom, pozovite nas ili ispunite formu za besplatno učlanjenje.


Besplatno učlanjenje Izaberi sponzora i kupi na FLP Šop-u

Jedan od najboljih balzama za usne sačinjen je od Aloe Vera, Jojobe i pčelinjeg voska. Ovaj lipstik savršeno neguje usne i štiti ih od štetnih spoljnih uticaja. Lipstik se može koristiti i kod raznih malih oštećenja kože radi brže epitelizacije.

Aloe Lips može da se koristi i kod drugih iritacija kože, kao naprimer kod ujeda insekata. Najmlađi članovi porodice prvi zavole lips, jer blagotvorno deluje ne samo kod uboda insekata nego i kod ojeda.

Zbog antivirusnih svojstava Aloe Vera Lips se dobro pokazao za negu usana kod ljudi koji su skloni herpesu. Visoka koncentracija čiste Aloe Vera daje Lipsu izuzetna svojasva koja se očituju na sluzni i na koži.

Naime Aloe Vera je bogata ligninima ali ne samo to sadrži preko 250 aktivnih hranjvih materija koje su od sada dostupne vašim usnama. Daje vlažnost koja dugo traje, te povećava senzitivnost.

Koristi se po potrebi viče puta dnevno, Aloe Lips mogu upotrebljavati i najmlađi bez ograničenjaCertificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top