Forever Freedom

Forever Freedom

Forever Freedom

Forever Freedom sadrži Aloe Veru u koju je dodan glukozamin-sulfat, hodroitin-sulfat, C vitamin i MSM (Metil. sulfonilmetan). Ove prirodne supstance izdvojene iz morskih plodova (rakovi, krabe i jastozi) bogate su gradivne materije za hrskavicu naših zglobova. Forever Freedom je izuzetna podrška našem zglobnom sistemu.

Sastav: 118 mililitara ovog napitka sadrži: 1500mg glukozamin sulfata, 1200mg hondroitin -sulfata, 750mg MSM-a i 250 miligrama C vitamina.

Uputstvo za upotrebu: Dva puta dnevno po pola decilitra pre jela.

Bodovi: 0,155
Šifra: 196
Pakovanje: 1 Litar

Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod sa popustom, pozovite nas ili ispunite formu za besplatno učlanjenje.


Besplatno učlanjenje Izaberi sponzora i kupi na FLP Šop-u

Forever Freedom sadrži Aloe Veru i materije koje pomažu u održavanju zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova, kao i ukusnu aromu soka od pomorandže. Uzeli smo glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat - dva prirodna elementa poznata po pomoći u održavanju zdrave funkcije zglobova i pokretljivosti i spojili ih s našim stabilizovanim gelom Aloe vere. Tome smo dodali vitamin C i MSM (Metil. sulfonilmetan), prirodni izvor sumpora potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat su prirodne supstance koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, odražavajući taj prirodni "amortizer udaraca" vlažnim. Takođe, pomažu u zadržavanju tečnosti za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno klizi preko druge.

Kako telo stari, u manjoj je mogućnosti da proizvede te prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do "trošenja" zglobova. Forever Freedom izvor je preporučene količine glukozamin-sulfata (1500 mg), hondroitin-sulfata (1200 mg) uz dodatnih 750 mg MSM-a i 250 mg vitamina C na dozu od 118ml. U kombinaciji, glukozamin-sulfat, hondroitin- sulfat, vitamin C i MSM pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promena na zglobovima. Započnite svoj dan na praktičan i hranljiv način uz Forever Freedom!Certificate
Certificate
Certificate
Scroll to Top